KEYLIVE

KEYLIVE


Keylive is de lespraktijk in Rotterdam, Nesselande. De muzieklessen zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen, kunnen op het niveau van de leerling worden aangepast en worden verzorgd door een gediplomeerd docent afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium.

KEYLIVE

muzieklessen

06 14601037


MUZIKALE WENSEN

De muzikale wensen van de leerling staan centraal. Keylive staat voor een persoonlijke benadering. De lessen worden gegeven op instrumenten die in goede staat verkeren. Voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende proefles: keylive@live.nl.

Keylive: De muzikale sleutel tot succes!

ONDERNEMING VAN NESSELANDE

Keylive heeft tweede plaats behaald bij verkiezing Onderneming van Nesselande.

Nominatie van Esther Jansen:
Ik heb Marcel Joling met zijn lespraktijk Keylive genomineerd voor “Ondernemer van Nesselande 2014″ Mijn zoontje heeft al een tijd keyboardles en sindskort ook djles bij Marcel en komt elke week vol enthousiasme thuis. Waar ze op school er niet in slagen hem voldoende te motiveren, lukt dit Marcel wel met een hoop humor en professionaliteit.

De lessen bij Keylive zijn echt een verademing. Geen standaardpakket maar echt persoonlijk en op maat. Met veel passie voor de muziek worden de lessen gegeven door een geweldig leuke muziekleraar die van alle markten thuis is. De nieuwste hits, klassiek, pop, …niets is Marcel te veel gevraagd. Ook het opnemen van zang- of muziekproducties is mogelijk. Uniek en een geweldige ervaring voor de leerlingen!

Keylive biedt zoveel meer dan de andere muziekscholen. Mijn complimenten aan Marcel Joling voor de wijze waarop hij zijn bedrijf voert. Hij verdient het om een keer in het zonnetje gezet te worden en de waardering te krijgen voor zijn lespraktijk. Zeker in een tijd waarin de kunst het zo moeilijk heeft.