KEYBOARDLES

KEYBOARDLES IN DUO OF GROEPJE


Leer op een leuke en gezellige manier keyboard spelen. Naast priveles keyboard, is het ook mogelijk om in een duo of groepje les te krijgen. De ene leerling speelt een leuke baspartij terwijl de andere(n) de melodie, akkoorden of het ritme spelen.

KLASSIEK, POP OF MODERN

Op een luchtige manier leer je kennis maken met eenvoudige liedjes uit een aansprekend boekje. Je leert gelijk met twee handen keyboardspelen waarbij het notenbeeld niet uit het oog wordt verloren. Ook kan je gelijk al een liedje van jouw favoriete artiest leren spelen. Hoe leuk is dat?

Leerlingen vanaf 7 jaar kunnen al aanvangen met het leren bespelen van het keyboard.


SAMEN LES OF IN EEN GROEPJE

Zo kan je al ervaren hoe het is om samen in een keyboardbandje hippe liedjes van nu te leren spelen. Leer met elkaar te communiceren, elkaar af te tasten, nieuwe muziekvrienden te maken. De hits van nu spelen jullie!


AANSCHAF KEYBOARD

Het keyboard is uit het orgel ontstaan. Omdat je het orgel niet zomaar kon meenemen en deze ook wel erg groot was, is het keyboard ontwikkeld. Het keyboard bestaat nog niet zo lang. Rond 1980 werd het eerste keyboard gemaakt.

Er zijn vele goede keyboards op de markt. Voor beginners is het van belang dat het keyboard 5 octaafs is en grote toetsen heeft. Na één of twee jaar keyboardles moet het keyboard ook velocity en een pedaaluitsluiting hebben. Twijfel je welk keyboard het beste bij jou past, neem dan contact met mij op.

MELD JE HIER AAN VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE PROEFLES!

KOSTEN KEYBOARDLES


Privéles keyboard
20 minuten
per maand/termijn

€ 61,45

Privéles keyboard
30 minuten
per maand/termijn

€ 79,95

Duoles keyboard
40 minuten*
per maand/termijn

€ 61,45

Groepsles keyboard
60 minuten**
per maand/termijn

€ 54,90

* De genoemde bedragen zijn per leerling.
** Een groepsles kan beginnen vanaf vier leerlingen.
Bij inschrijving via Buurtwerk bedragen de kosten van een groepsles € 49,50 per maand/termijn.

Bij leerlingen van 21 jaar en ouder komt het wettelijke BTW tarief van 21% nog bovenop de tarieven.